2 Haziran 2011 Perşembe

Sen hiç aşık olmak istedin mi?

       Birine karşılıksız sevgini vermek.... O seni kalbinde yaşatmasa bile, onu sevmekten hiç vazgeçmemek.. 

           Gözlerine baktığında okyanusları, rengarek çiçekleri, uçsuz bucaksız ormanları görmek istedin mi? Hayatını onun içten bir gülümsemesi için feda edebilir misin? Hiç bir çıkar beklemeden sevinçlerine, hüzünlerine ortak olabilir misin? Sevdiği adam veya kadın olamasan bile, sığınacağı liman olmaya alışabilir misin? Onun seni sevmesini beklemeden kalbinde yaşatabilir misin? Güne onun ismini fısıldayarak başlayıp, gece onun adına dualar edip uykulara dalabilir misin? Her şarkıda ondan bir parça bulabilir misin? İzledin her filmdeki aşıkların yerine kendini ve onu koyup hayaller kurabilir misin? Onun sevdiği şeyleri yaşam tarzın haline getirebilir misin? Korkularını aşmasında, engelleri ortadan kaldırmasında yardımcı olabilir misin? 

             Sana bunun gibi binlerce sorular sorabilirim ve hepsine koca bir ''EVET'' diyeceğini biliyorum. Peki bunu gerçekten yapabilir misin? Birine bütün fedakarlıklarını verip, kalbindeki bütün aşkı ,sevgiyi, merhameti, iyiliği, özveriyi, her şeyi ona adayabilir misin? 
                             İyi düşün !!..................

        Eğer cevabın bana inat genede  ''Evet'' ise; o zaman; o çok nadir bulunan insanlardan bir tanesi de sensin demektir. Şu hayatta gerçek sevginin,  aşkın ne demek olduğunu kalbinde hisseden, şanslı insanlardan birisin. Sana sunulan bu hediye, insanların isteyip de ulaşamadıkları kadar değerli! 

                                          Umudun Aşk'ın olsn, Aşk'ın ise sonsuz olsun...............

2 yorum:

  1. Beni anlatıyor yawww..:) Ben çok aşıkmışım meğer...

    YanıtlaSil
  2. Aşk tek başına kullanıldıgında hiçbir halukarda hendek 3. biri ya da duvar tanımaz. Muteberdir.
    Platonik ise, habersiz
    kör kütük ise, karşılığı denk değildir.
    Ama aşk tek başına iki kişilik ve tek ve muteberdir.

    Teslimiyet değildir.

    YanıtlaSil